Bereikbaarheid – Huisartsenpraktijk Goede – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Goede
Tweede Oosterparkstraat 274-N 1092 BV
Amsterdam

Bereikbaarheid

De huisartsenpraktijk Goede is op werkdagen van 8.00 – 17.00 uurbereikbaar op tel. 020-6655785  Voor spoed toets 1

Voor het maken van afspraken, vragen aan de assistente of voor het opvragen van uitslagen kunt u bellen van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Voor het inspreken van een herhalingsrecept bel 020-6655785 en kies optie 2:

  • spreek uw geboortedatum, naam en adres in
  • welke medicijnen u wilt herhalen, met naam, sterkte, hoeveelheid en gebruik
  • of u de medicijnen gaat halen of dat u wilt dat ze bezorgd worden

Via het patiëntenportaal is de praktijk ook bereikbaar voor vragen, het inzien van uitslagen en herhaal medicatie.

Op vrijdag is de praktijk geopend tot 15:00. Daarna is de  assistente afwezig, voor spoed of zaken die niet tot de dag erna kunnen wachten kunt u via de spoedlijn bellen met de (waarnemend) huisarts.

De praktijk ondersteuners Lia Boots en Kim Haanen (POH) zijn bereikbaar op nummer 0206932542. Zij hebben telefonisch spreekuur van 11:30-12:00 krijgt u het antwoord apparaat spreek het dan in. U zult dan terug gebeld worden indien nodig

Avond,- nacht- en weekenddienst

De waarneming ’s avonds, ’s nachts en in het weekend is geregeld door de huisartsenpost Centrum/Oost. Dit is voor spoedgevallen die echt niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

Openingstijden: Iedere werkdag na 17.00, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend. De huisartsenpost werkt alleen op afspraak. In de zomerperiode moet u rekening houden met een nog langere wachttijd aan de telefoon vanwege onderbezetting. De mensen die wel werken kunnen dus niet wat doen aan de lange wachttijd.

Afspraken via tel. 088-0030600

Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost: OLVG (Ingang SEH OLVG Ruyschstraat tegenover het politiebureau)